Lite bilder från idag

 
Idag var jag ute på en långpromenad med hundarna som vanligt lika uppskattat! Sedan så fick de varsin kyckling vinge även de väldigt uppskattat.  Tänkte även snart ge dem ett bad hahah de är nog inte lika uppskattat ;) Men utav mig är det när de väl är klart!

Imon åker jag till ullared med famil moster och mormor!
Ska faktiskt inte inhandla så mkt till hundarna då de "faktiskt har så de räcker" men några nya leksaker ska de iaf  då många har gjort sitt. Flera stycken har bitits sönder sedan kommer säkert lite godis till dem ner i vagnen också. 
Men ska främst handla till mig själv lite kläder förmodligen sedan så kommer säkert massor med onödiga saker ned ändå! Brukar bli så hahaah :D
 
/Sara
 
 

Tävlingen

Igår mötte jag upp min vän vid kors där jag sedan samåkte i hennes bild med henne och hennes terv tik till tävlingen! Verkligen jätte smart att man kan göra så!
jag hur gick de då? 
 
Då var debuten klar, skönt! Elton och jag var anmäld till Varbergs officiella hoppklass smal tävling. Jag var sjukt nervös... Men vi överlevde och absolut ngt jag vill göra om sjukt kul! :)

Han var så duktig trots att jag var så nervös (han märkte säkert av det också) Han tog slalomet helt fel fritt (vi har jobbar mkt på det då vi har haft problem med det) Nu syns inte hela klippet men han var fel fri hela loppet fram tills näst sista hindret (brädan) han springer förbi hindret vilket är = en vägran och sedan hoppar han tbx (utför hindret fel = vägran) 2 vägran = diskad! (tror det var så han blev diskad iaf, har inte lärt mig allt än)

Sjukt irriterade! Men men detta var ju som sagt ngt som jag tyckte var riktigt kul och vill göra om så de kommer fler chanser! :) Är så stolt över min lilla grabb! ♥
Här kan ni se filmen på länken! http://www.youtube.com/watch?v=iDiO2t2eUqs
 
Så klart var jag nöjd men retligt att vi kunde blivit felfria men blev de inte på näst sista hindret! Men de kommer nya tag och då ska vi vara redo :)
Hade för övrigt en sjukt rolig dag!
/Sara

smart smart..

Hej tänkte först visa upp lite bilder från när jag var i Växsjö har bara inte orkat fixa dem men här har ni dom!
Ja de var dem!
 
Vad gör ni då? Själv lyssnar jag på ett nytt kpop band as bra är dem ^^
Igår tog jag och storstädade rummet man behöver ju göra de rätt så ofta då mitt rum inte är jätte stort på köpet två pälshundar som drar in massor med skit. Väldigt smart eller inte... Jag har märkt att jag gärna tar och storstädar rummet sedan samma dag eller dagen efter så badar jag hundarna. 
Och då blir de ju alltid några päls tussar kanske vill man att allt ska bli fint på en och samma gång? ;)
 
Idag ska jag till brukshundsklubben och köra agility. För idag är det faktiskt bara en vecka kvar tills vi står på tävling banan jag och Elton. Blior nervös av bara tanken men detta ska bli kul :) Kollade igår med Elton är de tre havaniser till som är anmälda. 
Sedan så har jag inget roligt som väntar.. Eller jo bada hundar men efter det är de plugg som gäller -.- Hatar verkligen läxor ska bli så gött efer studenten ALDRIG mer läxor! hahahah !
Nej nu ska jag ta tag i dagen ha de gott!
 
/Sara

Resultatet

Oj oj här var jag seg igen!
Men jag var så trött efter utställningen så pallade aldrig att blogga men nu är jag hemma igen och här kommer en uptadering!
 
'
Havaniserna ställdes på fredagen och Alvin ställdes i juniorklassen. Domaren var mkt trevlig och kollade noggrant på hundarna. Hon var även noga med att man skulle vara trevlig och snäll mot sin hund alltså inte göra ngt dumt ex som dra i hunden. Vilket jag tkr är super bra!

 
Hon var väldigt mild och snäll i sitt sätt mot hundarna vilket jag också gillade. 
Vårt resultat blev Very good och ja jag är jätte nöjd. Han gjorde super bra ifrån sig och jag själv lär mig hela tiden nya saker som jag ska tänka på.
Men visst hade det varit kul med ett excellent och ett CK.
 
 
Anledningen till att vi fick kritiken som vi fick var mest för att hon tyckte Alvin behöver utvecklas mer båda i kropp och päls. Hon var väldigt förtjust i honom men han behöver mer tid! 
Och haregud han är bara 11 måander snart 1 år. Man kan inte begära för mkt. 
Och han skötte sig som sagt kanon så jag är så nöjd så! <3
 
 
Tanken var ju nästan helt säkert att han skulle ställas på my dog men vi ska nog suga lite på det. Kanske ska vi vänta till vår säsongen så han får utvecklas lite mer. Träna ska vi iallfall fortsätta att göra. 
Men jag är så stolt så min duktiga lilla kille! <3
Några bilder bjuder jag så klart på.
/Sara
 

RSS 2.0