You're beautiful

 
 
Ja i detta blogg inlägg kommer de inte handla om hundarna som de annars alltid brukar göra. De är så att min vän Sara var hos mig nu i helgen och visade en serie på youtube som heter "You're beautiful" Och jag blev stormförälskad! <3 
Handling
Detta är en koreansk drama serie som är gjord 2009. Huvudpersonen är Gemma som är fast besluten att hon ska bli nunna men på en dag förändras allt. Då mangern till hennes brosa (de är enex tvillingar) dyker upp vid kyrkan. Hennes bror har problem med sina ögon och ligger inne på sjukhus. Och tanken var att hennes bror "Go Mi Nam" skulle bli den fjärde medlemen i bandet A.N.JELL men då han fortfarande ligger på sjukhus och de inte vet när han är helt återställd. Så får Gemma erbjudandet att låsas att vara sin bror. Gemma har alltid velat veta varför hennes mor inte kunde ta hand om henne och ser då detta som en möjlighet att synas så hennes mamma kan kontakta henne. 
Men att bo tsm med tre killar och ska göra och bette sig som de gör är inte de mestsjälvklara för en tjej som har tillbringat mesta tiden i kyrkan. Hon ställs till stora prövningar som hon aldrig har upplevt innan. Tanken är att Gemma bara ska vara en i bandet tills hennes bror kommer tillbaka men kan hon dölja att hon både är kvinna och hålla sina känslor inom sig? 
 
Dom i bandet är:
Tae Kyung
 
 
 
Shin Woo
 
 
 
Jeremy
 
 
 
Tror nog ni ser vem som är Gemma men tar med två bilder på henne också en som tjej och en som utklädd till sin bror.
 
 
Mitt tycke om serien
Sjukt bra! Den hade allt var romantiks rolig och sorlig. Älskar verkligen denna serie och kommer se den massor med gånger. Väldigt beroende framkllade så man bör starta med den när man verkligen har tid (De gjorde inte jag :) ) Men kan verkligen starkt rekomendera den man skrattar något sjukt ibland men samtidigt har jag gråtit till den.De enda jag tyckte var lite jobbigt i början är att de sjunger på koreanska men man vänjer sig snabbt. Sen så tänkte jag hela tiden nej den är snart slut! En underbar serie som man bara inte får missa<3
 
Trailer om ni vill se 
 
http://www.youtube.com/watch?v=F9JYPdg3glY
 
Det som är de bästa är att den finns att se på youtube alla 16 avsnitten varje avsnitt är cirka 1 h. Och man kan ordna med textning på eng finns inte på svenska utan endast eng och korenaska. Men de funkar superbra ändå :) <3
Här är länken till de första avsnittet som sagt rekomenderar den jätte mkt men har samtidigt varnat er att den är berende framkllande :) Jag har sett alla 16 avsnitt på tre dagar.
 
http://www.youtube.com/watch?v=DXnQu-glHik
 
Om ni vill fråga ngt så är de bara att komentera:)
Annars så är allt fint med mig och hundarna dagarna rullar på men har inte haft orken att fota så nu fick ni detta inlägg ist :)
/Ha det!

Fullt upp

Kommer ha fullt upp i helgen men kanske kommer ngt inlägg senare / ha de gött:)


uppvisningen och idag

Igår hade jag uppvisning på skolan då vi hade öppet hus! De är för alla som ska välja gymnasium så kan man gå på öppet hus då lärare och elever berättar om skolan och de olika lnriktnigarna :) jag hade med mig både Elton och Amadeus tsm med en klass kompis Rebecka så gjorde vi ett pogram på en liten catwalk medans vi hade en publik :) 
 
Blev jätte stolt över hundarna de skötte sig jätte bra gjorde de som skulle och brydde sig inte om den höga musiken eller alla människor som tog kort. Becca hade Amadeus och jag hade Elton vi gjorde ett kort men roligt program med trix som båda hundarna kan. Först var de sitt vacker, snurra, hoppa genom benen och hoppa armring. Publiken skrattade och vi fick många possetiva och roliga komentarer :)
En av frisör lärarna ville snå båda hundarna för de var så charmiga och söta! :) 
Sen var de massor som sa "åhh va söta" "Får man klappa?" "Va duktiga dom var" "Jätte roligt att se" "Hur lärde du dem de?" Verkligen jätte skoj både jag Becca och hundarna hade jätte kul verkligen ngt jag skulle vilja göra igen :D
Bilderna är tagna av en vän i publiken!
 
 
Idag var jag på brukshunds klubben med Hanna och hennes hundar Indra och Ozzi. Vi tränade mest lydnad men även lite trix. Amadeus var jätte duktig! Elton var helt okej fast ville gärna fram till Indra tjej tjusare som han är... Nu väntar jag för fullt att den ansvariga för klubben ska svara på mailet jag har skickat ang att jag har blivit medlem och vill ha koden så jag kan träna agility. För de älskar verkligen Elton :
Här visar hundarna Sitt vackert!
Duktig kille!
 

Sand monster

Hmm va de du som var nybadad?..;)
Hundarna älskar och gräva och hjäler gärna Melker.
gräva gräva..
Elton i motljus
Amadeusen <3
Mina fina killar
ELLE-PELLE
Min lila ögon sten <3
Underbara Amadeus! <3
 
Jag gick med hundarna idag tsm med Melker till en lekplats som ligger en bit i från vägen. Ett perfekt ställde både för hundarna och lille bror. Den lekplatsen är rätt annorlunda tex har de ett stort skepp med en smal planka    att gå uppför de gillar hundarna mkt. Sen har de som ett litet hus som är format som ett A-hinder. Finns även ett hål på varje sida så hundarna springer ut och in och jagar varandra där igenom :) har varit lite hängig så hundarna har mest fått motionera sig där. Sen har vi även gömt maten i trädgården och tränat lite trix :) 
/ha det
 

Haha han ser ju riktigt road ut över att få spela död :) dock är han odödlig haha!


Gossedjur?


Se värt även om man gråter flera gånger om!

http://www.youtube.com/watch?v=tIaceLcOZAc

Blogg dags

ja nog är de på tiden med att blogga men jag är en periodare så ibland bloggar jag mkt och ibland nästan inget! Nu så har de inte varit så mkt har under veckan börjat praoa på koppla av hunddagis som ligger i mölndal och trivs bra! Men har har inte haft så mkt ork att blogga när jag väl kommit hem.. Men ska nu skriva ett kort inlägg vad som har hänt under dagen!
De har varit molningt och mörkt större delen av hela dagen så har inte vågat att ta med mig kameran ut. Men dagen började med att jag gömde deras frukost i trädgården vilket de tkr är super roligt och under tiden de letade sin frukost så gorde jag i ordning mig och tog de lugnt. Sedan så gick vi på en långpromenad och sen har de fått lite akterviring genom toa rullar med godis i :) 
Sen har jag övat fot position med båda hundarna och de har även fått börja lära sig ett nytt trix. Elton ska lära sig "fötter" som jag kallar det.(ska visa bild) Amadeus ska lära sig något som jag aldrig har lärt en hund förut men första hunden man äger brukar ju bli en liten försöks kanin :)
Jag tänker inte säga vad de är utan ni får reda på vad de är om jag lyckas =D
Bilden blir av någon konstig annledning jätte liten blogg skit krångel! Men aa de är detta Elton ska lära sig att hans tassar ska vara på mina fötter och jag samtidigt ska kunna gå. Elton är väldigt känslig att mina fötter ska röra hans tassar så vi tar de lugnt framåt. De kan säkert ta en tid men bättre de än att han bangar ut för att man tar de för fort. 
Vi har lyckats 1 gång med båda tassarna på fötterna när jag står stilla de är ju trots allt en början :)

Elton

En liten video om Elton :)


Härliga sommar minnen!


Härliga sommar minnen


Bilder

Idag åkte jag till rörö inte långt efter jag kom så bestämde sig jag och Elina för att träffas och gå ut med hundarna vilket var mkt kul :) Jag var så lat så jag lät Elina ta kort så i dagens blogg inlägg kommer de vara hennes bilder.
Hon tar bättre bilder än mig då hon har ett zoom objektiv blir mkt sugen på att köpa ett själv när jag ser hennes bilder.
Vi börjar dagens bild skörd med en bild på Amadeus!
Elton flyger haha x)
lilla killlen
Elina hade med sig sin vackra hund Misa! jag själv är väldigt förtjust i Finsk lapphund och Misa vet verkligen hur man ska charma folk <3
Elton har också fallit för hennes charm <3
Två små söta rumpor :)
Misa vill gärna dra i kopplet och jag frågade Elina om jag fick låna henne lite och de fick jag. Varje gång hon drar så byter jag riktning elr bara drar in henne igen lugnt och försiktigt. Efter mindre än 5 min så såg de ut såhär! hon fick även godis när hon gick fint och sökte kontakt och titta vad duktig hon är!
 
 Går snyggt trots att kompisen är före! 
Älskar denna bild på Amadeus <33
Elton är bra fin han med gillar den första bilden bäst <3

De var massa skum nere vid väst sidan..
Amadeus trivs verkligen framför kameran och vet hur han ska göra för att se sööt ut :)<3 Elton har sina stunder också men har ofta mkt annat i tankarna busen <3
haha han vet även hur han ska se rolig ut!
haha Elton halkade på stenarna och fick sig ett bad bland all skum X)
grabbarna poserar på stenarna!
Elton älskar verkligen Misa <3
Denna bild tkr jag visar kärlek <3
 
Här kan vi snacka om skönhet!!<3
Avlutar väl med en bild på mig och dogsen! 
 
Ha de gött!

Älskar kaniner

Amadeus älskar kaniner här uppför han sig fint!


På g till rörö


hemma igen

Ja då var man hemma igen varit och schoppat lite! Men ngt halsband till hundarna blev de inte de hade precis de halsbandet jag sökte men i typ chihuaua st... Så om jag skulle taa de på mina skulle de förmodligen strypas så ngt sådant blev de inte men ska försöka hitta de nån annan stans...
Men fick en härlig dag med Karin! Alltid ngt och har nu klippt båda hundarna blev faktiskt nöjd så har lite bilder jag ska visa tänkte jag. Imon åker jag och hundarna till rörö men ska försöka övertala föräldrarna att jag får ha de mobila berdbandet vilket är de ända vi har just nu.
Och om de säger nej fattar jag inte vf då deras dator ändå är paj! Här är bilderna.
Amadeus var inte så pepp på att vara modell idag så jag lät han göra annat.. Ist fick Elton vara med han visade gärna upp sig för kameran! Som ni ser så blev de väldigt kort but I like it! :D

Ny klippt

Amadeus är nu nyklippt va en person som övertalade mig har väldigt svårt att bestämma mig men nu är de gjort så ikv ska Elton få samma frissa. Hinner inte nu då jag ska iväg till stan med en kompis ska bla köpa en present till en annan kompis som fyller år imorgon :) Sen så vill jag vverkligen köpa ett nytt halsband till hundarna även om jag redan har 14 st...;) Men vi får se jag har med mig pengar ifall om att.
Jag spänderar en hel del pengar till hundarna många frågar om jag inte vill ha ngt själv? Men jag tkr de är mkt roligare att schoppa till dem än mig själv...;)
Tänkte mig ngt sådant här fast ska inte vara rundsytt då.. Jag tkr de är jätte snyggt och har redan massa färg glada halsband så kan vara skoj med denna som är lite mer klassisk!

RSS 2.0