Lisa och Elton


Ja de var bilderna från Lisas och Eltons lilla träff i helgen! Och oj vad de hade längtat efter varandra när jag gick mot deras väg så kom en perosn och började prata med mig då började Elton gnälla och svansen viftade han visste precis vart han skulle och vad som skulle hända! :) Och när de väl lekte gick de undan och när de inte sprang som tokar så brottades de Elton är alltid den som jagar och Lisa är den som blir jagad. Elton var som vanligt den som ville leka mest när Lisa log ner försökte han få igång henne och när inte hon funkade försökte han med katten heheh :D
Lisa var precis som Elton nyklippt och hennes matte sa att hon tyckte Elton var mkt sötare och de kan jag hålla med om han har iaf lite päls kvar Lisa är ju rakad så som jag gjorde med misstag på Amadeus sist. 
Lisa kännde även igen mig och  var mkt lycklig!
Ja de var de bilderna de, ha det!
/Sara

Bad, blommor och hundar

Nu i helgen var jag på rörö och hälsade på de jag hann med under tiden jag var där var foto runda med Elina och Misa ett kort besök hos Lisa och till sist kalas för mormor och morfar! En mkt lyckad helg har inte kunnat blogga då jag inte haft internet på rörö.. jag tog givetvis massor med kort men kommer bara lägga upp dem på min och Elinas foto runda, Elton och Lisa bilder få komma senare då jag är trött och orkar inte redigera mer nu. 
Iaf här är bilderna som är tagna igår (lördag!)

Visst är de fina? Vackra Misa och söta Elton! :) Och visst kommer de ihåg varandra.
Jag och Elina hittade ett jätte fint ställe att fota hundarna som var fullt med blommor de gillar vi stort! 
Tkr ni kan ta och titta in även i Elinas blogg hon är jätte duktig på att fota och även om vi fotar på samma hundar vid samma tidpunt kan bilderna bli väldigt olika så kika in http://elinasfotoblogg.blogspot.se/ hon har bla en bild som jag älskar på Elton (den när han sitter vackert) jag kunde inte ta kort då jag fick visa honom rätt mkt med handen. Som sagt så kommer Lisa och Elton bilder imon!
Hoppas ni gillade bilderna kommentera gärna ^^
/Sara

lite bilder

Hej igår hade vi friluftsdag i skolan hundarna fick då följa med då vi skulle gå långpromenad. Några utav hundarna känner ni nog igen ex Elvis och Selma men sedan finns de andra som kom med på bild som inte varit uppe i bloggen så mkt innan eller inte alls.Sedan gjorde jag och LInnea en markerings övning med Elton de var på en helt okänd plats och de gick förbi folk men han sket fullständigt i det! Mammas pojke det :) Orkar inte skriva så mkt utan lägger bara in bilderna. Sedan till er som äger hundarna så är de INTE  okej att ta bilderna ifrån bloggen utan ni får skicka ett pm till mig via fb med eran mail och så skickar jag bilderna. Här är dem iaf!

R.I.P Amadeus

 
SNÄLLA LÄS ALLT OCH INTE BARA KOLLA PÅ VIDEON! 
Kommentera gärna sedan^^
 
 
 
Hej som ni vet har jag inte bloggat på länge dels för att jag har haft mkt annat för mig och sedan har jag inte haft ngn lust och igår var den värsta dagen i mitt liv min Amadeus gick bort.. (ska länka till en video där jag berättar allt som har hänt) orkar inte säga det flera gånger så då kan ni få reda på det där ist. Som flera av er vet älskar jag Kpop favorit banden just nu är FT Island och SHINee båda grymt bra! Men iaf så har jag tre koreanska låtar i videon och jag tkr verklligen de passar bra in med tanke på vad som hände Amadeus. Jag vet ju vad de handlar om har kollat upp lyrice på dem och alla passar då in.
 
Den första låten heter då "Suddenly" Kim Bo Kyung sunger den hela låten är på koreanska men här ser ni en översättning på eng: (Endast en del av låten) Jag tkr den passar för allt påminner mig om honom och har inte fattat än att han är borta...

I couldn’t come up with any words.

 

I really did not know I’d see you again.

Somewhere buried deep inside my heart.

I have longed and ached for you.

 

 

When I turn around I see the smiling face.

The face that is always there, behind me.

This dizzy feeling keeps me up at night.

Traces of you keep me crying again.

 

Andra låten är "Take me away" med U-KIss Sjunger framförallt på koreanska men lite eng kommer in också.( en del av låten) Tkr den passar då han försvann just för att hans kropp orkade inte mer..

In a world that is raining,
I walked without an umbrella
Just following your eyes, those eyes

* Somebody take me away somebody take me away
Somebody take me away somebody take me away
Cuz I can’t take this pain

It feels, It feels so right
My shaking heart is raising me up

In a world filled with darkness,
I ran without any fear
Just following your eyes, those eyes



Och till sist då är det SHINee med låten "Reason" ( en del av låten)

Amadeus kom till mig när jag var mobbad i skolan jag blev mobbad både fysiskt och psykiskt. Jag mådde rent utav uselt denna mobbing pågick i 1½ år jag var rädd jag vågade inte säga ifrån. Jag var rädd för vad de skulle svara mig, Varje morgon vaknade jag av att jag hade fruktansvärt ont i magen jag var rädd för vad som skulle hända Jag kommer ihåg hur jag varje dag hoppades att jag skulle vakna med feber eller magsjuka som gjorde att jag kunde få vara hemma. Jag började skobba och skita i skolan för det enda jag täntke var "Va fan ska jag till skolan att göra? De enda som händer är jobbiga saker och ingen vill ha mig där ändå!" Under den tiden fick jag Amadeus varje dag jag hade varit i skolan så var han lycklig över att se mig! Han var glad för att just jag kom hem och jag orkade med allting. Han var min skyddsängel! <3 Låten passar då han kom till mig när jag mådde som sämst och sedan små saker som jag tkr passar ex sjunger dem du "säger inte mkt men.." 

I walked down a dark street alone

I didn’t even know I was crying

You came to me like shining light and brighten me

Now I realized what you took away from me was my tears

The times where we were together

Those happy moments i didn’t realize

The road i walked so far

The road i walked alone

You changed them all

Now I realized why my life is this beautiful

How can you know what I’m thinking

even we haven’t met for long times

I’m sorry I only depend on you

Now I’ll stretch my arms and hold you

You know what I mean

The times when we were together

 

 


Hoppas verkligen ni orkade läsa allt hade uppskattas! 

Ja här är då videon http://www.youtube.com/watch?v=AUKyEe-iIxQ&feature=youtu.be 

Jag vet inte riktigt när jag kommer börja blogga igen just nu känns de inte direkt kul. Man måste ju få sörja också. Videon är ganska lång cirka 12 min men ni gör som ni vill själva om ni vill kolla hela eller inte skriver iaf där exat vad som som hände.

Ha det!

 


Öppet hus

Idag hade vi öppet hus på våran skola Elton var med! Och var så duktig så :)) Detta var efter skoltid jag och Sandra (ägare till Ricco japansk spets) Hade trix uppvisning och utlärning. Hanna (ägare till Indra Schäfer) hade tävlings lyndands uppvisning! För mig och Sandra gick de kanon och hundarna tyckte de var så roligt :)) Det gick säkert bra för Hanna och Indra också. De ville iaf att jag skulle ta kort på deras hundar och de gör jag så gärna! 
Våra tre vovvar är väldigt jämngamla Indra är född nån gång i maj vet jag innan Elton och Ricco är född sista veckan i Juli (tror jag) alla födda 2011 så nu börjar de bli stora våra bebisar snart 2 år hela bunten <3
Här är bilderna!
Vi börjar med fina Ricco! <3
 
Och nu fina Indra! <3
 
 
Jag var väldigt nöjd med Eltons insats idag han var fokusserad på mig och inte allt annat gjorde allt med glädje och jag hade de roligt med hund träning hund fotografering och snack med goa klass kambrater <3 
Nästa gång har vi bestämt att vi ska ta bilder på alla våra jämngamla vovvar! Sandra spelade in en rolig video på Elton idag men den får vi ta imon för nu är jag TRÖTT! Nattie :)

Lite bilder

Lite bilder från dagen var ute med Ester vi tränade kontakt, inkallning och balansträning vilket man aldrig kan träna för mkt på! Vi var väl ute i drygt 2 tim nu ska jag strax träna lite trix med dem..
 

Ny video

Nu har jag gjort en liten video från när vi var på besök hos Callunivas kennel! Både bilder och film låten som är i filmen heter"why so serious"  och är SHINee nyaste låt och mv till den kom ut 26:e april alltså inte alls så länge sedan. Och jag älskar låten favoriten i bandet är helt klart Key! Här är videon iaf! http://www.youtube.com/watch?v=eIx73Cq5088 
 

RSS 2.0