Agility träning

Hej jag skrev för ett tag sedan på en fb grupp om att jag sökte tränings vänner då framförallt till agilityn, Gruppen är till för dem som är medlem i göteborgsavdelningen och jag hoppades bara över att nån skulle höra av sig men hade inte nån speciellt stor tro på att nån skulle göra det. Varför vet jag inte. 
 
Men två hörde faktiskt av sig :) 
Och idag träffade jag en utav dem som har en pappilon tik vid namn Zera. Tänkte dela med mig utav lite bilder från idagen. Maria som är Zeras ägare hjälpte till och fota tack så mkt för det. 
Vi börjar med de bilderna jag tog!
Alvin och Grant ligger och vilar sig lite!
Söt Grant! <3
Här är hon fina söta Zera! 
Zera in action!
 
Här nedanför kommer bilder som Maria var snäll och tog :)
Alvin in action!
Grant som aldrig har kört Agility innan fick lite extra hjälp och visning. Han tyckte de var jättekul och var så duktig så :) 
Att få godis när man är duktig är ju inte helt fel;)
 
 
Det som jag tkr om med att träna med andra är att man kan få så mkt tips och ideer om hur man ska träna vidare m.m. Samt att det är mkt roligare att träna tillsammans och att det är lättare att man kommer sig iväg :) 
Hundarna fick sedan busa tillsammans och de hade så kul med varandra dock, så glömde jag bort att fota vid de tillfället så de blev inga bilder. 
Att åka bussen med dessa två gick så smidigt! :) Inga problem alls och den lilla "valpen" Grant skötte ju sig så bra och "mamma" Alvin var duktig även hon. hahah flera som tror att jag kommer med mamma och valp. 
 
Väl hemma så var jag bara hemma en kort stund innan vi skulle iväg till djuraffären i torslanda för att leta efter huttras flytväst till Alvin samt Eddie. Då vi bara har en flytväst så måste fler inhandlas!
Men inte hade dem de i torslanada så vi åkta till huvudröds men nej de hade inte dem inne och där skulle de kosta 499:- styck och det billigaste jag har hittat genom att söka runt på internet är 399:- så nej där hade jag inte köpt ifrån ändå. Men vi inhandlade en namnbricka till Eddie samt en ny kong (aktiverings leksak) vi har en sedan innan men vart den är vet vi ej. Jag var så dum och tänkte inte på att jag kunde gå in på my one men men. 
 
Sen hemma igen så tränade jag lite rallylydnad med Elton och lite trick med Eddie jag får alltid dåligt samvete om jag har varit iväg och tränat med nån hund och de andra har varit kvar. Även för Eddie som inte är min. 
 
Imon blir de jobb och sedan får vi besök! 
/Sara
 
 
 

Glada hundar

Hej jag bjuder på lite bilder som jag tog idag innan jag skulle till jobbet! Glada hundar som sprang av sig tidigt på morgonen jag kände mig väldigt snäll när jag steg upp 06:00 endast för att de skulle få springa av sig lite. Det var då varmt men ändå inte för varmt. Jag hann dessutom med att se två hela avsnitt på en serie innan jag fick gå ner till bussen :) 
Här är bilderna!
Kul var det tyckte Alvin!
Tog med mig en liten leksaks råtta som är köpt från IKEA hundarna älskar den liten och lätt att bära på :)
SPRINGA!
Eddie börjar bli långhårig
Mitt hjärta! <3
Kompisar! <3
Tjiooo så kul tyckte Grant :D
Här går de undan
hahah haregud vad jag skratta när jag såg denna bilden ibland går de lite väl fort. Att sladda var tydligen inte Eddies starka sida för ansiktet kom ner i marken ist pappa Grant ser lite paff ut ;) 
Glada hundar!
Man blir fort trött i denna värmen! 
/Sara
 
 
 
 

Maaat

Jag såg för några dagar ett inlägg på barf gruppen som en tjej lagt ut. Att hon slaktat fyra kaniner och ville sälja av fyra huvuden och fyra magar för endast 60:- så det kunde jag inte motstå hehe :) 
 
Jag kontaktade henne och först trodde jag inte att jag skulle få dem då fler var före mig i kön men de fick jag så igår så mötte jag upp henne i lilleby. 
Här ser ni lite bilder.
här är dem!
Mina hundar är dock inte vana att äta något med päls på, den som visade störst intresse var Elton som kampade och lekte med huvudet men inget intresse över att äta det. Så fick jag tipset av en vän att ta bort lite päls. Så jag flådde allihop!
Så såg då en kanin utan skinn och päls ut.
Och då föll de Eddie smaken :) 
Elton sniffade först lite på skallen och sedan slickade hen och..
och sedan åt han rejällt för det var ju SUPERGOTT :D
Bra aktivering för hundarna
Eddie tyckte ögonen var väldigt smaskiga och sög på dem som om det vore en napp urk! Kolla ögat till vänster så förstår ni nog vad jag menar.
inte mkt kvar.
Elton började till och med äta på skinnet och jag hann bara se att ett öra försvann för sedan när jag kollade tillbaka så var allt borta.
När det gäller Grant och Alvin så rynkade de mest på näsan när jag visade dem maten. Men de gjorde inget tyckte Elton och Eddie för de åt upp allt ändå :) (skallarna är ju inte så stora)
 
Alvin tyckte dessutom att han hade en viktigare uppgift att utföra än att äta. och det var att se till att Mr kråka inte kunde ta maten. 
 
/Sara
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0