.

 
jag har tagit så många fler bilder men blogg.se krångalar så kan inte visa mer men detta är några bilder sen idag  :) Kommer lägga upp några bilder på Bichon i fokus där en tråd heter "Amadeus och Eltons" tråd kika in där om ni vill :)

Sköna killena

Fick denna sköna bilden på Viggo igår på mailen. Han ser ju stört skön ut på denna bild måste jag säga :)) Han ser verkligen hel nöjd ut! Så sööt är han. På fredag åker jag och på lördag å söndag är de utställning i Borås så kul lägnar!! Efter de så åker Viggo med mig hem också jätteskoj. :)) Skoj med en liten ny modell hehe^^
 

Lille Elton

Stackars lille Elton som hade ont i magen idag :/ Han var förstoppad och skrek när han skulle bajsa stackars liten:( Men vi löste de lätt med lite rapsolja på maten gick de fint. Men de är ändå jobbigt att se när ens djur inte mår bra. 
 
Fick bli en gammal valp bild på honom då kameran har haft ledigt idag. De som vi har gjort är att tagit en promenad i bergen och den var geggig USCH!! Tränat både hemma och i parken på lite smått och gott. Sen har vi vart ute stort sätt hela dagen då det vart jättefint väder UNDERBART! :))
 
Ha det!

You tube klipp

Här är ett you tube klipp som jag gjorde på hundarnas träning från idag! :))
http://www.youtube.com/watch?v=6ZsJqOeNryY&list=HL1340312087&feature=mh_lolz

Lite från idag :))

Hundarna hade tränat agility ett tag och var bra trötta efter passet då det var väldigt varmt idag! ( ni ska få se ett you tube klipp senare) 
hundarna log och myste med varandra så sött de brukar de annars inte göra! Elton log med sitt lilla huvud över Amadeus och sen så såg jag även efter en stund att Elton la sin tass över Amadeus så sött verkligen <3
De var rejällt trötta de var ett tufft pass. Senare på dagen kom Amanda (tjejen på bilderna) hundarna blev jätteglada över att se henne  jag med har saknat min fina vän <3 Vi gick ner och fisakade med de små och de fick upp nån jätte äcklig konstig fisk. Usch jag tyckte inte alls om den Amadeus tyckte den var intrssant och nosade försiktigt på den. Vi tog kort på hundarna kastade lite boll hundarna var med hela tiden de älskar att vara med oss och utforska saker :) Jag fick ett häftigt kort på massa galar som flög ovanför våran hamn. Som ni ser på bilderna är hundarna nöjda som vanligt och njuter av livet :)) När jag å Amanda var på promenad med hundarna så såg vi två katter och de jagade en mus. Jag var bara tvungen att ta kort på dem ( de första två bilderna på katterna har Amanda tagit med min kamera) Tyckte de var lite synd om musen men samtidigt fattade jag inte vf den ena katten bara nosade på musen när den lätt hade kunnat ta den på en gång. Men musen hade ju tur :)

Hundarnas nya halsband!

 
 Ja nu har hundarna fått nya fina halsband tkr de passar jättebra i deras personligheter Amadeus mjuk och älskar att mysa Elton tuff och mkt energi :) Fast de är klart de är lika fina även om Elton fick dö skallar och Amadeus små gulliga djur. Men jag ville gärna ha starka färger till Elton som är så mörk och Amadeus passar så bra i dessa färger som de är på hans halsband han har vit och gul aktig färg och lite orange/ljusbrun längst upp vid öronen de färgerna har ju detta halsband passar alltså bra på en havanias som har färgen sobel :))
Halsbanden är köpta i england på en internet sida kostade mig totalt 550 kr och då räknar jag in frakten! Skriv bara en komentar som ni vill ha internetsidan :)
Här är bilderna på grabbarna!
Jag älskar verkligen dessa halsband! :)

Idag

Ja idag har jag vart barnvakt åt den minsta (för mamma och pappa har skrivit på papper att de vill sälja huset) Lite olika har hänt med de jag och hundarna har hunnit med är en morgonpromenad gått ner och fiska grabbor med lillebror då var såklart hundarna med. HAHA Elton den busen. Vi fick en krabba på musslan och precis när vi ska dra upp den så ser vi att snöret åker i rasande fart upp å musslan och krabban åker ner i vattnet. Och ja de var lille Elton som tyckte att han kunde fiska :)) Men vad gör de? Ingentin jag älskar min lilla Elton vet inte vad jag hade gjort utan honom. 
Han är verkligen en riktig clown ibland och vill verkligen att man ska titta på just honom!!
Amadeus tog de mest coolt satt och spanade på alla båtar som åkte förbi. Men så klart var båda grabbarna tvugna att bada lite också. De är så skönt där nere vi är och fiskar de är knappt någon sand alls utan endast berg så hundarna kunde bada och ha roligt utan att ta med en sandstrand hem :D
En bild från idag som ni ser så har vi haft jättehärligt väder idag. Dörren har stått öppen hela tiden och hundarna går in och ut som de vill härligt med sommar!!

Huset är sålt

Ja nu är vårat hus sålt som vi har här på ön! :) Min lycka går inte att biskriva så sjukt glad och roligt de känns att få sålt de. Annledningen till att vi vill flytta är många men mina är följande:
  • Mer kompisar i gbg(dit vi ska flytta eller nån stans där iallfall )
  • Orkar inte åka 2 tim en väg bara för att komma till skolan och sen 2 hem igen.
  • Vill ha nära till en hundklubb där man kan träffa nya människor som har samma intresse och träna tsm :)
  • Skoj med lite varation har bott här sen jag var 2 år.
  • Får närmare till allt typ och mer frihet! 
Ja de var väl lite av vf jag vill flytta så jag är sjukt glad nu alltså! Om nån vill hitta på ngt eller så är det rätt tillfälle just nu för lyckligare tjej går de inte att få tag på haha :D Vill bara att vi ska hitta ett nytt hus och flytta dit NU!!!!
 

Viggo

Ni vet väl vilken vovve detta är? Japp det är Viggo Eltons kull bror som ska bo här några veckor i sommar för träning och passning. Ska bli så skoj! :D Nästa helg ska jag med Karin (ägaren och uppfödare för http://www.callunavias.se/) På borås utställningen. V ska hjälpa en tjej med hennes hundar fia iordning dem i pälsen m.m. innan utställning jag ska främst passa Viggo och ta kort på utställningen men ska ändå bli så skoj att få se hur allt gå till och speciellt få hjälpa till själv om de behövs. Då jag har satt upp en lapp ang att träna passning klo klppning m.m. av hundar så har Karin bett mig att träna Viggo. Och då har vi bestämt att de är enklast om jag kommer utan hund denna gång och bara focuserar på Viggo.  Men sedan när helgens utställning är slut så tar jag med mig Viggo och vi åker vidare till Rörö där han ska få tillbringa några veckor med mig och mina hundar.
Jätteskoj verkligen! Så jag har lagt upp ett litet schema för att allt ska gå ihop och alla ska få den tiden de behöver. Jag är inte orolig att de inte ska gå bra för Elton och Viggo kom jättebra övrens sist de träffades. Och Amadeus kommer övrenes med de flesta han kan endast bli trött om de är någon som är för på.  Men vi kör på detta och hoppas att de ska gå toppen vilket jag tror de kommer bli! Har massa saker jag vill testa på :)))
Viggo är ju bara för ljuvlig på denna bild! Ser fram emot att ha tre små mjuka vovvar i sängen <3
 

Söta valpisar

Ja nu finns de små havanias valpar på Ispärlans kennel valparna är nu 2 veckor gamla (idag) och så sjukt söta<3 Jag planerade att köpa en valp från denna tik då jag tkr hon är så fin bilder finns att se på http://www.isparlan.se/
 
Så man blir allt lite sugen nu när man ser valparna :) Har fått tillstånd från Lollo uppfödaren att använda dessa bilder tack så mkt för det!  De var Lollo som hade havanias träffen som jag och Lina var på tsm med hundarna.
 
Här är bilderna.
Oj oj oj de är ju farligt att titta på sådana här bilder man blir ju alldeles fast och vill bara ha dem alla!
Sötisarna förhoppnings vis kan jag bidra med fler bilder allt efter som ska bli skoj att följa deras utveckling små bebisarna :) Om det finns någon som är intresserad av en havanias så har hon en tik kvar som går att tinga:)
 
 
 

Studio fotografering

Hej hej har vart lite dött med bloggandet nu och jag har inte haft nån lust  att blogga. Men nu har jag ngt att berätta och visa för de första så har jag nu sommarlov så underbart skönt och ska njuta av mina prinsar hela sommaren! <3  
 
Vi har vart på studio fotografering hos min kompis Amelia tack tack för de fina bilderna betyder mkt! :) Detta var innan Amadeus fick sin nya frissa och Elton en dag efter klippning.
 
Visst är de underbara bilderna? Jag älskar dem tack tack! <3
 
/Sara, Amadeus & Elton

idag

Letar godis i trädstammen
Ja nu har ni fått sett några bilder på Amadeus som nyklippt och lill busen Elton ska ju också vara med :)
De som har hänt idag har vart att jag varit ledig vart ute en gång med hundarna i bergen tränat dem borstat tänderna klippt klor och ännu en promenad. Så vi har haft en go dag :)

På väg....

Ja nu är jag och hundarna på väg till stan där vi ska träffa alla klass kamrater och gå en runda med hundarna tsm. De är ju snart avslutning och antar att detta är som klassens dag:) ska möta Linnea vid centralen och så åker vi till hennes mormor och hämtar chester sen vidare till kors där vi möter Becca med lilla Selma detta blir bra:)) på bilden ser ni snygge Amadeus som by klippt!


Amadeus

Nu är även Amadeus ner klippt så nu kan han och Elton växa tsm (pälsen) :) Bilder kommer imorgon då jag ska sova nu.
GODNATT!

Nöjda killar?

Jag har nu vart ute med hundarna de regnade så de var regn overllaerna som gällde för dem och för mig själv regn jacka och stövlar. Gick 1,5 km bara då vi bara var runt ön. Och så har jag tränat båda på trix och kontakt. NU ligger de och små busar i min säng.
Annars så brukar de normalt sätt få komma ut i naturesevatet nu på morgonen och springa hej vilt nåt säger mig att de inte var lika nöjd med morgonens promenad som endast var i koppel ;)
Men men vi får försöka att komma ut dit senare under dagen å hoppas på uppehåll!
Bjuder på en valpbild på söta Amadeus här var han inte gammal endast 8 veckor. Och de var dp jag bestämde mig för att de var honom jag ville ha! :) Och så hämtade jag hem honom när han var 10 veckor gammal.

Morgon upptatering

Hej hej jag fick en fråga vf jag aldrig upptaterar på dagen eller på morgonen ist för sent på kvällen. Och saningen är att jag är igång nästan hela tiden så jag har inte tid. Allt från hundarna plugg till barnpassning m.m. Men nu slänger jag in en snabb bild innan jag ska ut.

Ja Elton denna lilla buse. Jag kommer ihåg att jag kallade dig för monstret ett tag(utan att vara elak) Då du gjorde allt jag inte ville att du skulle göra.
  • Du bet flera små hack i mina favorit sandaler.
  • Du snodde barnens leksaker. Viket fortfarande kan hände ibland :)
  • Du sprang ut med alla skor vi har i trädgården och jag fick ghå och hämta dem.
  • Första gångerna jag skulle gå i koppel med dig satte du dig ner och skrek som en tok.
  • Du kunde väcka mig allt ifrån 02:00 på natten till 06:00.
  • Så fort jag gick nån stans så skrek du och fick panik.
Men allt detta har förändrats visst kan du göra små fel ibland men vem gör inte de? ;) Men du gör aldrig sönder ngt längre dock så älskar du fortfarande skor och barnens leksaker är också populära :) Men du går snyggt i koppel får ingen panik när jag lämnar dig du kan nu sova till 8-tiden iallfall :) Om man gör en sådan här lista och sedan tänker på vad som har hänt under valpens utveckling till 1 år. Så förstår man att de har hänt rätt mkt :)) På Elton kan jag dra upp flera saker till men den listan blir nog för lång.
Många som har problem med hunden tänker bara på de negativa och då blir hunden antomtisk något man tkr mindre om. Men om man gör en sådan här lista och sen tänker på vad man har gjort för att förbättre problemen så blir man rätt stolt :) Eller om man tänker på vad hunden kan eller vad man vill att den ska lära sig :)
Ex om man har problem med hundmöten och vill att sin hund ska sitta ner då är de ju rätt lokiskt att sätta hunden ner :) då tänker man possetivt och träningen blir mkt roligare både för dig och din hund. hundar är ecperter på att veta hur du känner dig så sånt kommer du inte undan med hehe :)
Men iallfall Elton vaknade idag 07:45 och ville ut jag släppte ut dem i trädgården släpper in dem lägger mig i sängen och då kommer en liten Elton hoppande på min mage med hans  gossedjur som är en apa. Kunde ju inte låta bli att ta en bild :) Nu ska vi snart ut!

Elton har klippts.

innan
pälsen som klipptes bort.
för att ni ska förstå hur mkt de var ungefär så sätte jag Elton bakom all päls när han var färdig. Helt otroligt att de får plats så mkt på en sådan liten hund.
På promenad
hela kroppen syns på denna bild jag sprade all päls på öron och svans precis så brukar jag göra på Amadeus också.
Busig i den nya frissan :)
Tsm med Amadeus här ser man ju liten Elton ser ut att vara brevid Amadeus. Jag ska nog försöka klippa honom i morgon också inte för att de verkligen behövs men gulligt om de har samma frissa tkr jag :D
Fina killen <3
Mammas goding i blåsten!
Elton bland blommor.
Älskar dig <3
Elton på språng..
oj vad många bilder som ska tas tkr Elton :))
'
Mina pojkar de :PP
Charmiga är vad ni är :PP
Underbara Amadeus <3
Åhh jag vill ha den godisen som Melker håller i!!! :D
Putsch the paws in the air!
Elton med sin favorit leksak om han väl har fått den i munnen då släpper han inte :)
Min min bara min!
Sötisen denna bild blev jag nöjd med ^^
Amadeus kan försöka att få tag i leksaker från Elton. Men de är alltid Elton som får de till slut.
Dragkamp
ja som sagt i slutändan får Elton den alltid..
Mammas gulletroll! :D
Melker var med på promenaden och som alltid vill han att de ska vara ett kort med han och hundarna :) Här är alla killarna!
Jag blev riktig nöjd med Elton päls. har haft funderingar länge på att klippa honom men har inte gjort de då jag även älskar den långa pälsen! De finns många annledningar till varför jag till slut valde att klippa honom. Men jag tyckte han blev skitsöt och blir så sugen att göra Amadeus i samma frissa i morgon:) vi får se vad vi hinner med. Annars så har vi tränat och vart ute på härliga promenader!
Ha det alla^^

kvällen bjuder på

Ja nu är det sent jag och hundarna har äntligen varvat ner.. I morgon blir de härliga promenader och träning skulle jag gissa på :) Just nu ligger de och har fredagsmys = att gnaga på ben ^^
Och jag vid datorn förstås :)

Amadeus snygg och fin

Amadeus efter badet. Jag kom dock på att jag inte tagit några bilder på honom förens han var ute och rastade sig själv i trädgården och ja blött som de är ute så var det kört.. han blev inte överdrivet blöt men på tassar och ansikte kan de synas. Då han säkert var nere i marken och sniffade och trippade runt på sina små tassar :) Men men bilder kan man ju bjuda på endå :D
Amadeus står snyggt och fint även om man inte håller i..:)
Amadeus älskar att visa vad han kan här visar han sitt vackert! :D
Hundar och barn vad är inte finare än det? Melker (min yngsta bror) Är en liten kille på 5 år och han älskar hundarna! Amadeus och Elton brukar jämt sätta sig och mysa med honom eller kolla vad han gör i sitt rum. Dock endast när jag inte är hemma. Men jag märker ju att hundarna har ett speciellt band till honom :))

Elton är klar med badet!

Ja nu blev jag nyss klar med Eltons bad och kort. Tänkte ju bada Amadeus också men han får vänta efter jag har vart och ätit hos moster med barn. Ska vara där halv sju så jag hinner inte...
Ja de var lite bilder de.. Nu ska jag snart kila och sen är det en hund kvar. Amadeus tar ju dock inte lika lång tid. Det spö regnar ute och hundarna vill ut och kissa vilket de naturligtvis måste få göra. men mitt arbete med Elton som tog 1½ timme gör att de inte blir så lockande att släppa ut honom :/
Jaja pälshundar är pälshundar han kommer bli lika snygg nån annan dag :))

It's bath time

Ja nu är de bath time kom hem för en halvtimme sedan hundarna blev lika glada som alltid över att se mig. Det kvällen bjuder på är att hundarna ska få bada båda två. Sen ska jag upp till moster med barn och äta kvällsmat resten av familjen är på student. Sen så får vi väl se vad som händer här näst:)
En gammal bild på mig och Elton som valp efter ett bad.


Fotbolls plan

Nu på kvällen var jag hod farmor och farfar och de bor precis vid fotbolls plan självklart fick hundarna busa en stund där :) Kl var runt 21:00 på kvällen och de hade jättekul..
Ja de var lite bilder från kvällen hoppas ni tkr om dem :))
Vi har annars vart på två andra promenader träningen har jag tyvärr inte haft tid med då jag har mått lite kasst och vart hemma och pluggat:/

För någon dag sedan

Hej jag kom på att jag inte har visat er denna bilden som är tagen för någon dag sedan. Enligt mig så är den underbar Amadeus springer nära stranden och när han är nära. Så flyger jättemånga glar upp eller fiskmåsar som alla gbg säger hihi :))

Amadeus

En liten liten repris skadar väl aldrig :)


Nattie

Tog den här bilden på Amadeus nu visst är den go :) Nu ska jag och hundarna natta oss sov gott alla! :)

Elton på agility plan

Här kör Elton 3 dje gången i sitt liv agilty och han är bara grym. Dock är jag väldigt rädd att jag ska trampa på honom då han kollar väldigt mkt på mig. Men de kommer säkert bli bättre första gången han kör däcket också :)) och jag hoppade över salomet när de blev alla gör ju fel i början. Men visst är han grym för att vara första gången vi gör en bana? :))


Amadeus på agilty plan

Hej hej jag och Elina körde ju agilty igår med mina och hennes hinder. De blev till slut en liten enkel bana :) Här är Amadeus han klarar alla hinder med glans förutom slalomet som jag inte har tränat så mkt på om jag ska vara helt ärlig. Men han har verkligen fått upp en bra fart annars :) Goo Amadeus!


Grattis Misa!

Sen så fyllde ju  Misa 7 år idag! Grattis fina tjejen hoppas du har haft en bra födelsedag:)
Videos kommer komma upp från dagens agilty träning. Men nu väntar min härliga och varma säng.
GODNATT!

Agility med Misa, Amadeus och Elton

Amadeus av rasen Bichon Havanias kör agility!
Misa av rasen Finsk Lapphund kör agilty!
Elton av rasen Bichon Havanias kör agilty!
Det är inte alltid enkelt att ta kort på hundarna när de är öppe i denna farten! :) Men men jag tyckte jag och Elina lyckades rätt bra. Båda fotade.  Alla hundarna var superduktiga och tyckte det var jättekul! :) Kommer komma upp videos inom kort. Jag är verkligen stolt över mina killar och de älskar de verkligen hela grejen med agilty tkr de är underbart kul! =D Är så roligt att se dem så lyckliga och taggade. Tankarna är ju att jag ska tävla med Elton i framtiden jag har stora förhoppningar över denna lilla kille! idag var det tredje gången han körde agilty och han fördvånar mig verkligen över hur duktig han är.
Även Misa är superduktig och Elina du borde vara stolt över henne!!! <3

RSS 2.0