mår piss

Just nu är allt bara skit jag orkar inget jag vill inget. Jag är ledsen över en massa saker just nu!
Allt känns så meningslöst och på köpet så kommer de fram en person idag när jag är ute på promenad med hundarna så kommer de fram en person som inte har träffat Alvin innan och säger bara "ersätter du inte Amadeus nu då?" Seriöst jag orkar inte jävla känslo kalla människor....
Jag skaffade honom för jag älskar honom och vill ha honom, klart jag gjorde de samma med Amadeus men om jag hittar en annan som kan ge mig samma lycka så vad är de för fel med det? 
Jag fick dessutom tjata en massa på föräldrarna!
En sak som är sakär är:
1. De liknar inte ens varandra
2. De har inte samma personlighet
3. Det är en annan hund jag skaffar för att jag vill dela mitt liv med inte för att ersätta!

Jag blir så arg och ledsen...
Hur kan man bara slänga ut sig något sådant?
Sedan är de massa annan skit som jag inte vill skriva öppet om men är ändå tvungen att skriva av mig för är så frustrerad just nu. 
Jag är en person som repar mig ganska fort och hoppas att även denna gång blir desamma!
 
Jag saknar Amadeus något sjukt ibland, oftast så blir man glad och lycklig när man tänker på honom ibland så glad så man börjar gråta men ibland gör de så ont!
jag saknar dig <3 Ingen kan ersätta dig!
 

Höst promenad

Vi har varit ute på en långpromenad, nu kommer Algots matte snart och hämtar honom. Det har inte varit några problem alls han är väldigt lätt :) Och roligt har de varit. Men här har ni iaf några bilder att kolla på!
/Sara
 

Godnatt

Låter bilderna tala lite för sig själva.
När Algot kom var vi ute en snabbis på en halvtimme sedan var vi ute 2½ timme och sen var vi ute en halvtimme igen. Allt går så bra så hundarna kommer övrens, Algot äter och sover aa vad mer kan man säga? :) Allt flyter på helt enkelt. Här är då några bilder från idag ^^
Nu ska jag se på en serie sedan blir de att sova.
/Sara
 

Besök

 
En bild på fine Alvin från idag, han fick sig ett bad igår så idag tog jag lite bilder på honom. 
Idag får vi besök av min väns hund lilla Algot kommer hit hans matte Lina har en egen blogg till hundarna där kan ni kika in om ni har lust  http://linaalgotsigge.blogg.se/
Elton och Algot har träffats innan men Alvin har inte träffat honom. Så detta blir skoj! :) 
Hoppas alla ni andra har det bra!
/Sara
 

Bilder

Några bilder från idag!
Vi var ute i irka 3 ½ timme så hundarna var rejällt trötta när de kom hem innan promenaden fick Elton sig ett väl behövligt bad hade tänkt att jag skulle hinna med Alvin också. Men jag får vänta tills imon då de andra inte vill att jag sätter igång fönen så sent när de kollar på tv -.- Aja imon ska vi iaf träffa Andrewa och hennes lilla Skrållan och träna agility. Vi har bokat en lokal i närheten av där de bor så det är bara fritt frama att använda allt vi vill. och imonhus också bra det ifall de blir skit väder imon man vet ju aldrig med hösten. Elton kommer då få träna agility Alvin som är för ung än så länge får följa med på miljö och social träning. Kanske att han får testa en tunnel också vi får se. Men det är Elton som kommer stå i fokus mest.
Sedan när vi kommer hem då ska han få de där efterlängtande bader! ;) hahah not!
/Sara
 

Bilder på mig och Alvin

Idag fick jag lite bilder på mailen det gillas stort! Det är Andrea som är fotografen en snäll tjej jag lärde känna i helgen :) Tack så mkt för bilderna! Bilderna är på mig och Alvin i ringen i söndags.Nu ska de tränas så de går ännu bättre nästa gång!

Debut i Utställing

Igår dubyerade jag i utställningen det var inte första gångnen för Alvin men första gången men för mig. Jag var väldigt nervös i början men de flöt på bra. Jag tror vi var 6 st i våran klass med Alvin (Junior hanar) Vi fick iaf exellent så jag är super nöjd för att vara första gången :) Jag var inte beredd på att få ngt! Vad säger man plötsligt händer det? ;) hahah! Nej men det var jätte kul med trevligt folk och hundar. Massa som peppade mig och stöttade mig, tack för det! Nästa gång blir i Växsjö i början av oktober så nu taggar vi inför det ^^ idag ska jag till prakttiken inte taggad alls känner att jag bara hade velat ligga hemma och slappa. Är trött och fått en förkyldning. Men men får väl ta och släpa mig dit de spö regnar ute hua.. Ikväll blir det iaf agility med lilla Elton - Skrutt så det ser jag fram emot :)
/Sara

HÖST!


Några höst bilder ifrån oss! 
Vi var ute på en lång och härlig höstpromenad. Imon ska jag stiga upp tidigt och fixa med Alvin, sedan på eftermiddagen så åker vi mot helsinborg - Sofierio där de ska hållas utställning på söndagen. Mer om de får ni se när jag kommer hem kameran är självklart nedpackad! :)
 

RSS 2.0