Bilder från igår

Tog lite bilder igår på grabbarna men var för trött för att orka sätta mig och redigera och blogga! Men här är dom iaf :)
 
/Sara
 

videon från idag

http://www.youtube.com/watch?v=ET6m7lVLBno&feature=youtu.be

Elton, Bullen och Lotus

 
Idag har vi varit mkt aktiva! Elin och Lotus har varit här Lotus är också 7 månader precis som Bullen. Hundarna har busat hel galna var dem vi hade tur att det var ledigt på fotbollsplan helt underbart ljus där när solen skiner. Elton busade lika mkt han även om han var äldst i gänget idag med sina två unga år :) Vi tränade även sök med hundarna Elton och Lotus som har hållit på med detta ett tag var såååå duktiga även om ingen utav dem tränat på ett tag. Bullen fick också testa även om det var på väldigt lätt nivå var det skoj för honom också! Jag ska lägga upp en film sedan ^^ 
Sedan har jag och Elin så länge pratat om våra pälsvårds dagar mkt snack men inte blivit av, så idag sa jag bara rakt ut "Ska vi ta och bada Lotus?" och vips stod han i duschen :) 
Och gud så fin han blev! Vi badade fönade och redde ut tovor han doftar nu underbart och hans päls är mjuk som samet. Eller aa.... Om han inte lyckats smutsa ner sig ;) (dom sista 11 bilderna är Lotus efter badet)
/Sara
 

tja

Bilder från idag!
Elton
Bullen
Hundarna hittade en stor sandhög och sprang flera varv runt den i full fart!
Elton är verkligen svårfotad så svart som han är! Action bilder är absolut det svåraste även om denna bild blev suddig kan jag inte låta bli att dela med mig utav den man ser verkligen lyckan som lyser i hans ögon <3
haha snyggt XD
haha asså gud XD
springa springa :)
 
 
Söta Elton <3
 
uppe på bergen 
haha kolla Bullens min ;)
så här tröt blev man efter promenaden! 
Det är ju varmt nu så hundarna blir ju fort trötta!
/Sara
 
 

Fundering

Hejsan jag har en fundering på att skriva ett eget k-drama! Jag har nästan hela handlingen uppe i huvudet vad tror ni kommer det bli skoj att läsa? Jag kommer posta som kapitel här på bloggen i början kommer jag bara fokussera på att skriva på svenska men eng kanske kommer jag har ju startat en blogg tsm med johanna som handlar om kpop och k drama http://koreandramaandkoreanmusic.wordpress.com/
Kommer göra en ny flik om jag är duktig kanske första inlägget kommer ikväll!
 

Linnea the boss! ;)

Ja du Linnea du får skylla dig själv hahah :D 
Fick idag ett pm på fb där det står "Du får uppdatera dig hundblogg :O" Jag svarade
"ja men det gjorde jag ju i förgår" Men nja hon tyckte inte det var tillräckligt och efter den tillsägelsen var kameran i mina händar hehe :) kanske var bra det med tanke på vilket bra väder det var!
Idag busade hundarna i våran trädgård det var brottning som var det som gällde idag!
Passade på att ta ett kort på Bullen när han stod så fint :)
Bullen hittade en leksak som jag inte hade sätt på länge den fick han dock inte behålla länge!
 
Min min tkr Elton!
Bullen!
Viskar ngt i Eltons öra? ;)
mkt spring i benen
 
 
 
Ja Linnea nu får du vara nöjd! :)
Ha det gött^^
/Sara

Godmorgon

Vi gick till stranden idag (första gången Bullen var där) kameran var med också så några bilder bjuder jag på^^
Tränade Bullen på att stanna igår! Träning ger färdighet :)
 
ute och går på bryggan 
 
Kommer fort när man ropar :)
 
 
Idag ska jag fortsätta med lite trixträning! Idag sov Bullen till 09:20 märks att han verkligen är trygg och oj vilket puss monster han är hahah :) 
/Sara

städa städa...

idag är det inget roligt väder alls regnet kommer och går hela tiden så ska passa  på att städa hela mitt rum (hahah är faktiskt jobbigt) men hundarna har varit ute en liten sväng när det var uppehåll och busade på bra! 
Men annars så blir de nog bara korta promenader för dem idag och så lite inomhus aktivering tänkte försöka lära Bullen att snurra (väldigt enkelt trix men samtidigt roligt) och lite stanna, Elton ska jag fortsätta med fotträning och ngt nytt som jag har börjat med är att han ska kunna korsa tassarna(ett trix som kräver mkt tålamod av mig och mkt tänkande av honom) 
Tog en bild från googel! jo så här ska det då se ut.
och sedan är tanken att jag med mina armar eller fötter korsa dem åt samma riktning som jag vill att hunden ska göra!
Amadeus var jätte duktig på detta jag korsade åt det hållet jag ville och då sa jag "korsa" och sedan när jag bytte åt andra hållet sa jag "byt" 
Så nu tänkte jag att Elton också ska få lära sig detta :)

Bus bus

Hej ja nu kan det ju vara dags att visa bilder på min lilla besökare!:)
På bild ser ni en 7 månaders gammal havanias grabb vid namn "Bullen" 
 
Busa!
Elton ser ut att tycka att Bullens tänder var lite läskiga hehe ;)
Min fina kille <3
haha godingar 
 
Bullen tar ett smakprov på Elton? ;)
 
Detta är så mkt Elton style man hoppar över kompisen (här gör han det dock rätt klantigt) ;)
Dom har så skoj med varandra!
Ja ni ser ju själva!^^
Elton väntar in Bullen.
 
Fina fina killen! <3
 
Bullen har inte ens varit hos mig ett dygn ännu men gud vad han visar framfötterna på så kort tid och jag är allt lite kär i honom! 
Han var orolig igår när han kom och hade svårt att komma i ro men sedan på kvällen så log han tsm berevid Elton på min arm i sängen ända fram tills 08:05! Hans svans är uppe mkt mer nu och den viftar på bra också :) 
Han är glad leker mer trygg och äter bra. 
Och visst är han supersöt? <3
/Sara
 
 

kolmårdens djurpark

Hej jag har ju varit i väg hela helgen och kom hem igår men orkade inte blogga då.Men nu är jag igen ^^ Jag tänkte bjuda på lite bilder från Kålmordens djurpark där vi var på besök!
Det blec ju naturligtvis mest bilder på mina favoriter VARGARNA så klart! Finns inte ett vackrare och mäktigare djur i mina ögon <3 Jag och min vän stod och gjorde massa ljud vilket gjorde att vargarna kom fram :) 
Om ni undrar varför vissa bilder är tagna väldigt högt ovanför så är det för att jag satt i linbanan!
 
Vet ni.. Jag fick faktiskt hem båda hundarna igår! Morfar körde in Elton med båten och den andra hunden kom med hem leverans hehe :) 
Ni kommer strax få reda på vilken hund det är. Just nu sover båda gott vi var ute på en halvtimmes promenad då de fick busa fritt! Så nästa runda så ska kameran med om vädret ser bra ut!
/Sara
 
 

RSS 2.0