Instagram

Ni vet väl att vi finns på instagram? Mitt användar namn är sarahansson17 (ingen fantasi) där lägger jag då och då upp bilder ex denna som är tagen precis.. Om ni vill kan jag göra även sådana korta inlägg här annars så laddas de bara upp på instagram! Ha det :-)


nytt ställe

Har inte så där jätte mkt att skriva det jag har gjort idag med hundarna är badning av båda två långpromenad och trix träning! Jag har även hittat ett nytt promenads ställe jätte stor skog och inte en enda människa har jag mött där. Hundarna fick idag verkligen bekanta sig med stället och de verkar tycka om det! Jätte bra ställe att träna sök och spår på! Dagens bilder kommer här...
Haha har tränat en hel del med Elton att han ska kunna sitta vackert även om jag är på avstånd och endast med rösten. Ja han fattar det tyvärr tar han tassarna framför ansiktet. Han har inte den bästa balansen så han sträcker jätte mkt på tassarna och faller sedan ner. Men de är bara att träna vidare först så kunde han ju inte sitta utan att hålla tassarna om min hand så det går ju framåt ändå :))
Jag har även tränat en del apportering med honom att han ska lämna sakerna i handen på mig det går sååå bra nu springer han fram och släpper inte fröemålet utan låter mig ta det från hans mun duktiga killen! Ni ser ju själv på bilderna :) Både att apportera och sitta vackert tkr Amadeus är en barnlek hehe.
Ha det gött!
/Sara

Amadeus <3


Godis

Nu blir det lite godis bakning till vovvarna! :)


Amadeus, Elton och Lotus

Idag spenderades dagen tsm med Elin och Lotus. De dagen bjöd på var hundbus, fotografering, pälsvård, massa hund snack och så sök träning med alla tre vovvarna. Amadeus och Elton var klockrena mina duktiga killar idag var det premiär för lilla Lotus (14 veckor gammal) och han var jätte duktig! Han kommer bli jätte duktig på sök de känner jag redan nu. Alla hundarna tyckte det var skitskoj och njöt utav tiden de fick! Bilderna är tagna vid bus tillfället mat dags (rå kyckling ben) Kycklingen fick Elton skippa inte lätt med tratten på :) sen även vid pälsvårds tillfället. 
Alla hundarna kom jätte bra övrens men de som busade mest var helt klart Elton och Lotus, Amadeus var med först med sedan ville han vara med oss människor. Jag orkar inte skrva så mkt mer men här är iaf bilderna!
 
Det var bilderna jag hade att bjuda på! 
Ha det gött!

Mar. 24, 2013

Idag har jag och vovvarna besök av Elin och lilla Lotus vi har idag tränat miljö träning och sök ink att hundarna fått busa :-)) kommer lägga upp fler bilder ikväll just bu bjuder jag på söta lotus trött efter sök träningen!


Ta upp kopplet!


Skillnaden syns

hej hej idag har jag inte gjort ett skit typ eller var ute med Amadeus på en lång promenad på tre timmar och kameran var med. Elton får ju fort inte följa med.. Vi kom ut sent vid 15:30 varför? hmm ja jag kollade klart en grym serie ville inte att den skulle ta slut och varje gång så tänkte jag bara detta avsnittet också och så visade de ngt inför nästa avsnitt som gjorde att man bara måste fortsätta! Jag tittar ju på många koreanska serier och jag älskar dem <3 Vet några av mina vänner som tittar på dem och vissa började titta på dem genom att jag bloggade om det för ett tag sedan serien jag bloggande om då var "your beautiful" vilket fortfarande kommer på första plats de är absolut den bästa men har hittat andra grymma också! Sen så vet jag vissa som inte ville se pga språket vilket jag tkr är synd för de är verkligen skit bra och man borde ge det en chans! 
Men hur som helst så är det flera personer som sagt att de kan ta mina bilder oredigerade de bryr sig inte eller orkar väl inte vänta. Men jag säger ju åt dem att vänta då de verkligen blir skillnad visade en vän här om dagen och hon sa "Haregud ja de blev visst lite skillnad!"  Så nu har jag gjort en liten regel att jag fotograferar inte era hundar, djur eller vad de nu är ni vill ha fotograferade om jag inte får redigera :))) Så snäll är jag! Så nu tänkte jag visa er skillnaden.
före
efter
 
 
före
efter
 
före
efter
 
före
efter
 
före
efter (ett av de få halsband som är köpte utomlands just detta är ifrån Japan)
 
före
efter
före
efter
 
före
efter
före
 
efter
 
före
 
efter
 
före 
efter (väldigt lite redigerad) haah surikat!
och sista bilden denna bild är faktiskt inte redigerad alls :)
Sen är de ju olika hur mkt man vill redigera och vad man själv tkr är snyggt som ni ser är de väldigt olika hur mkt jag redigerar och nån annan kanske skulle göra mindre eller mer detta är iaf så som jag vill ha det. Men ni ser de blir skillnad :)
Ha det gott alla imon är de dags för praktiken igen!
/Sara & hundarna

Galna Amadeus

 Idag blev de endast en långpromenad med Amadeus här är dagens bilder!
Han var på mkt gott humör idag och sprang på rejällt :)
Hittade en pinne
haha titta blicken X) 
Tränade lite apport
Fler bilder på min stora grabb <3
kisar mot solen är ngt tyvärr som han gör vilket är synd men aja inget att göra åt.
 
Vi gick ner till stranden där vi tog lite natur bilder eller vi och vi de var väl jag som tog hehe :)
spanar
 
posar lite
 
en av de mysiga stigar jag brukar gå med hundarna. Jag tror Amadeus njöt av att få all uppmärksamhet och gud vad lätt de är att bara gå med honom då han lyssnar 95% av alla gånger. Elton lyssnar inte lika bra han pekar fingret åt mig om man säger så skit unge XD Amadeus vill inte ha skäll så han lyssnar duktiga killen <3
Men det med Elton måste jag tilläga har blivit mkt bättre och vi jobbar på det så han kommer säkert utvecklas mer!
Tränade inkallning här kommer han i full fart.
Amadeus fick ett jätte bus ryck och bara sprang och sprang.. RUNT MIG ja då var det inte lätt att ta kort dessa två var de bästa. Vissa påstor ju att hunden inte är lika sprallig när den blir äldre Amadeus tillhör inte i den gruppen kan jag säga. Min lilla farbror som jag kallar honom <3
Tungan kom till och med ut hehe
väntar på matte i trappan.
 
Ja varför var inte Elton med jo för han kastrerades idag! varför? han har för stor könsdrift vilket har lett till en hel del stress kan även vara ett av problemen till att han har svårt att lyssna på mig lös sedan så har han även börjat markera inne även om han nyss är rastad och då inte för han är kisse nödig utan bara för alla hundar och löptikar som bor i närområdet vi bor rätt tätt om man säger så. 
Så jag gör detta för hans skull för att slippa att stressa upp sig och må dåligt utan att han kan njuta mer av promenaderna utan att behöva pinka överallt eller inte lyssna på mig utan bara ha det gött leka och ha skoj :) Sedan också för att han inte ska pinka inne sedan tror jag även de blir mer focus på mig. 
Så han kastrerades idag och så fort han hade vaknat till liv även om han var helt groggy började han gnälla som bara den eller gnälla rättare sagt skrika så jag fick komma upp tidigare än planerat. och när jag kom gjorde han sitt glädje skrik! Sedan berättade personalen att de hade gjort allt de kunde för att få honom lugn men inget funkade eller ja han fick till slut vandra till famn till famn då var han nogorlunda nöjd och gnällde endast lite. Så nu kommer han få vila i cirka 10-12 dagar och då ska även stygnen bort. Han mår bara fint men är trött inte konstigt lilla gubben <3
/Ha det gött

Mölndals zoo

Imorgon blir de praktik på mölndals zoo och där ska man vara i 3 veckor jag hoppas verkligen att de är ett bra stäle! Ska fråga dem om jag får ta kort när jag är där dock får de ju bli mobilder då jag inte har orken att släpa med mig en jätte kamera 
Dagens bild får bli på YOHIO! Fy fasen vad ledsen jag blev att han inte vann pga nån utländsk jury de är ju vi i Sverige som ska bestämma vem vi vill skicka till EUS och inte ngn jury. Jag är både arg och ledsen över detta dels för att jag tkr de är så otroligt fel att Robin vann han vann ju genom juryns röster. Sen att YOHIO står för en förändring att man ska få se ut som man vill vara som man vill + att hans låt är grym och han är en sjukt duktig artist. Jag hoppas verkligen att vi får se mer av honom här i Sverige och om de blir nån konsert i gbg vill jag verkligen gå! :))) Nej YOHIO är meldofestivalens vinnare i mina ögon <3

Bättre sent än aldrig

Nu är den uppladad den första trixvideon hoppas ni gillar den :) är som sagt inte så jätte bra med video redigering men gör så gott jag kan kopiera länken för att se den http://www.youtube.com/watch?v=DVbxv2txqLM&feature=youtu.be
 
 

kräsen

Dagens bilder
Får solen i ögon..
Ester och Amadeus kör lite balans träning på stockarna vilket han är jätte duktig på! Jag vill gärna hitta nya ställen med väldigt smala stockar så de blir lite mer utmaningen får hålla ögonen öppna.
Ester är jätte duktig med hundarna och vill gärna lära sig mer och mer. Amadeus ser ut att ha de skoj :))
Duktiga Amadeus!
Och så dessa två.. Den mest busiga ungen och hunden ni kan ju tänka er hur de håller på att busa ibland hahah xD Här kör även de lite balans träning och de går så fint så. 
redo att hoppa till nästa stock. Hundarna är så gulliga tsm med de små och alla fyra har så roligt <3
Ihållig stock.
posar
jag vill inte mer hahah räcker ut tungan till dig :)))
Elton <3
Lilla Elton kan inte fatta att han fyller 2 år snart.. Han är fortfarande så valpig och fortfarande och kommer alltid vara lilla bus bebisen <33
Amadeus väntar in oss.
 
Ja jag har fått höra nu de sista att jag är så kräsen när de gäller mina bilder. och när jag går tbx och kolla i den allra gammlaste bloggen på mina bilder då och nu haregud vad man har utvecklats och vilka bilder man då tyckte var fina. Kan ju göra er glada att ni som vill ha era hundar fotograferade kommer inte få bilderna förens dom är redigerade hehehe ;)) Nu ska jag strax börja spela in trix videon dagens trix blir... Ja de får ni se, jag har bestämt mig iaf! :)))

Trixvideon

Är 90 % säker att de blir en trix video nu till helgen så ni har fritt fram att önska vilket trix ni vill. Här är några ex på vad mina kan som även era kan få lära sig.
 
  • Sitt 
  • ligg 
  • snurra
  • stå på två ben
  • skall
  • nysa
  • hige five
  • rulla runt
  • spela död 
  • gå och lägg dig i korgen 
  • spela död 
  • städa 
  • backa 
  • dra av sockan 
  • bakånt runt
  • runt
  • slalom 
  • ¨åttan 
  • buga
  • sitt vackert 
  • hämta nycklar 
  • puss
  • mellan 
  • fötter
  • olika slags hopp 
 
Ja det var det jag bara kom på nu de är säkert ngt jag har missat! Gjorde föresten en liten kärleks video mellan Amadeus och Svea idag ni kan se den här http://www.youtube.com/watch?v=BLtxp-IwldM&feature=youtu.be

Söta Elton

Efter att ha gjort klart hund godiset vilket blev lyckat hundarna tyckte mkt om det och vi har en rejäll laddning så fick Elton ett bad här är bilderna på min lilla bebis <3
Visst är han sööt?! <3 Mammas älskling efter badet och fotograferingen så blev de trix och kontakt träning och jag pluggade även lite typ 10 min alltid ngt ;) imon blir de plugget.. 
Ha de gött!

Vår!

Ja nu är nog våren här minsann imorse så sken solen vilket den gör än! De jag har hunnit med idag är långpromenad på 2 tim och 30 min och gett hundarna frukost nu är de snart mat för oss människor sen så blir de att göra hundgodis och träna trix om jag är riktigt duktig kanske jag lägger nån liten stund på att plugga ;))


En dag med Elin och vovvarna!

Dagen började med att jag gav hundarna råa kycklig ben till frukost vilket de ÄLSKAR! 
Som ni ser är Amadeus klippt. Varför? Jo för jag tränar ju sök med honom och de fastnar massa bröte i pälsen so gör att han får svårigheter att springa. OCh både jag och han älskar att träna det så pälsen ska inte förstöra det. Och visst de blev jätte kort men de växer fort ut på honom och jag själv tkr han blev söt :) Dock säger mamma och pappa naken hund här hemma vilket inte stämmer då han har päls fast jätte kort. 
Han liknar en powder puff tkr jag iaf i ansiktet.
Sen så gav vi av oss för att träffa Elin Chaplin och lilla Lotus på 11 veckor.
Elton och Lotus träffas för första gången Elton var jätte snäll mot honom <3 Bilden är tagen på spårvgnen.
Alla vovvarna på frölunda torg!
Sedan fick hundarna först vara på en tennis plan och sedan gick vi till skogen vilket alla fyra uppskattade!
Rätt var de var så kom en man med två trav hästar och jag kännde att jag bara frös till is är nämligen rätt rädd för hästar men de gick bra! Hann ta en bild också..
Vi var även på två djuraffärer och Willys. Hundarna fick smaka på Elins hemlaade blodpudding och de älskade dem så jag köpte ett paket och ska göra de imon tänkte jag. De ska vara lite mjuka så fryser ja in dem så håller de länge. Sen på djuraffären hittade jag äntligen en SBK väst som passade Amadeus som han ska ha när han söker och ett litet ben som luktade vanilj :) 
Ja de var allt jag hade att visa ha det gött!

RSS 2.0