Klassens dag

Några bilder från klassens dag!
Söta vovvar va? :) bara några få som fastande på bild.
Vi gjorde allmän lydnad testet jag blev bedömd utav H och C (tänker inte nämna namn ifall de nte vill) När de står HC så tkr båda samma sak :) Detta var första gången Alvin var med mig till skolan första gången att träna på en främmane plats och första gången med främmande hundar i stor grupp stora som små. Men jag är super nöjd! jag hade inte förväntat mig detta. Man kan inte alltid vara bäst men för att vara första gången. Ät ju detta super bra! Stolt över min lilla kille <3
 
Så här gött sov han på hemvägen! <3
Elton i badet (bild från igår)
Fluffis <3
 
Dessa 3 bilder som ni kommer få se längre ner är tagna nu ikv!
De var Elton som rusade Alvin fick ngt litet bus ryck men var sååååå trött efter idag! Inte konstigt det :) Är så stolt över honom!
Än så länge sköter jag mig va? ;) Det blir ju mob bilder som ni ser men bättre än ingenting!
Ha det!
/Sara
 
 

Alvin får ett bad

Hej hej jag har ju lovat er att försöka upptadera lite oftare så här är några bilder från när Alvin fick ett bad idag! :)
haha jätte nöjd eller inte XD
Mys i handuken <3
Älskar Alvins färg! Så cool med sina ränder som en liten zebra :)
 
Jag har bestämt mig att Alvin ska få följa med på torsdag kan vara bra träning inför utställning! Och Elton och jag hade ju agility igår gick super duper! och imon är de Eltons tur i badet.
/Sara
 
 

SKÄRPNING!

Några bilder från idag!
Vi tränade balans i skogen idag! Väldigt bra och rolgt för hundarna ^^
Alvn fick också testa!
 
Jag har börjat kalla Elton för Loreen inte för att jag är något fan utav henne men kolla på honom de har ju exat samma lugg - precis ovanför ögonen hehe XD
Mina <3
Alvin är riktigt duktig på de här att sitta still när man säger till han vet att när jag säger "Duktig kille" då får han belöning :) Så han har ju en förväntan och vet att de lönar sig att göra som jag säger de tkr jag är viktigt för då blir hundarna ofta mer nyfkna och bekväma i situationen.
Man få ju dock ha förståelse ibland hehe här började de klia jätte mkt när vi skulle fota :)
Min fina lilla Elton! Jag kunde aldrig tro att denna lilla vovve skulle bli storebror <3 
 
Alvin har blivit så duktg på att sitta still så han till och med vill vara med när jag ska fota Elton. Här gick han bara och la sig framför Elton utan att jag bad om det. hehe knasboll <3
 
Visst är Loreen i hundformat mkt sötare? ;) Mammas fina pojk!
 
Ja ni undrar kanske varför det har varit så dålig upptaderng? Jo för att för 6 dagar sedan så ramlade jag och gjorde ila foten efter suttit på akuten i 7½ timme så fick jag bekräftat att jag hade två sprickor i foten en stor och en liten. Min och Eltons agility kurs började då så den blev inställd och jag fick åka till akuten ist jätte trist.. Men nu gör de inte alls lika ont längre så imon kör vi! Dock får jag ta det i de tempot som foten tillåter. Nej så annledningen till dålig upptadering är att jag bara legat i sängen hela dagen för de gjort så ont att gå. Hundarna fick gå ut med familjen ist.Det är ju inte de att de inte händer något för de gör de verkligen men har bara inte haft så mkt ork eller lust att blogga. Men jag ska försöka bli bättre! I fredags så började skolan igen och jag började 3:an på gymnasiumet hur gick tiden så fort? Jag gick ju just i 1:an känns de som.Aja skoj att träffa alla igen vissa har jag träffat mkt på sommar lovet också. Enligt mitt schema så ska vi bara ha en lektion imon, så jag klagar inte ;) men känns samtidigt lite jobbigt att sitga upp vd 06:00 ha lektion en timme och sedan åka hem igen kanske inte stämmer våra scheman kan ändras mkt i början av terminen. 
På torsdag är de klassens dag då skulle våran klass vara på brukshundsklubben har inte bestämt mig vem utan grabbarna som ska med. Vi ska förmodligen få information om vad vi ska göra där imon så då kanske de är lättare att välja vem de blir. Men imon när jag kommer hem så är de Alvin som står i centrum vi ska träna lite och fixa med pälsen (han har några tovor att ta tag i) för Elton och jag kommer ju ha skoj på agility kursen på kvällen vilket är 19:15-20:45 så de är en tid :)
Nu ska jag titta på en serie tills jag somnar. Ska försöka att bli bättre på att blogga tkr bara de är så tråkigt om man inte har färska bilder men de kanske går bra med gamla också? Aja bye bye..
/Sara
 
 
 

Delsjön

Hej! Idag eller nej klockan har passerat midnatt så får säga igår var jag och Sandra i delsjön med våra hundar! Sandra äger en japansk spets vid namn Ricco som bara är några månder yngre än Elton! Jag åkte buss med hundarna Elton är väldigt van vid det och trygg Alvin la sig ner efter ett tag så han sköter sig fint! Först var vi delsjön och lät hundarna busa och fotade gjorde jag så klart! Sedan var vi inne i nordstan jag gick in på HM för var en sak jag behövde och alla hundarna gick fint vid sidan av oss genom allt folk. Både Elton och Alvin trippade fram så glatt med svansarna på topp mina pojkar det :))
Dagens bilder är mest på Ricco då Sandra gärna ville ha bilder och mina har jag ju många tillfällen att ta kort på! Men några kom även de med på ^^
 
 
 
Dagen blev mkt lyckad med mkt hundbus och miljöträning! Hundarna var jätte trötta när vi kom hem och imon så ska vi nog bara ta det lugnt. Jag har planerat en sak för Alvin som jag ser lika lite fram emot som honom men som måste göras. Träna att borsta tänder det absolut tråkigaste jag vet när de gäller att pyssla med hund! Men så bra om man gör det. Dock blir jag trött bara att tanken för jag vet hur mkt tålamod som krävs.Nu ska jag ta en kopp varm oboy och se lite på min serie innan jag går och lägger mig.
/Sara
 

Alvin

Några utav er vet redan om det andra inte men ska berätta ännu en gång Bullen eller Alvin som hans nya namn är. Ska stanna hos mig han ska inte tillbaka! Jag ska få ha honom som foder hund det innebär att jag varken får klippa honom eller kastrera för att Karin om hon vill ska kunna ställa och använda till avel. Ställa får även jag göra om jag vill! Och jag har länge velat ha en utställnings bar hund och nu när chansen fanns och jag redan var så förtjust i honom kunde jag inte låta bli. Elton kommer vara hunden jag kommer träna aktivit med och Alvin kommer vara utställnings hund och båda kommer vara aktiva sällskapshundar. Alvin ska självklart också få lära sig en hel del och han har redan lärt sig några tricks. Men Elton kommer vara den jag satsar på det med och Alvin i utställning. och vet ni vad.. Han är redan anmäld till en utställning den 9/15 smäller det! De kommer bli så skoj vi är taggade båda två dock lite nervöst också men jag ska göra så gott jag kan. 
Några bilder på 
/Sara
 

Bilder från idag och igår

/Sara

Famous

Jag var barnvakt för mammas kusins hund en Staffordshire bullterrier valp vid namn Famous som är en valp på 13 veckor! Några bilder på sötnöten :) 
Kommer lägga upp ett inlägg idag eller imon på dagens bilder! 
/Sara

RSS 2.0