Agility träning på lekplatsen ;)


Amadeus hämtar nycklarna!

Finns mkt kvar att fin slipa men vi började ju trots allt träna igår ;) smart grabb jag har!


Problem med internet :/

Men bjuder på en bild.(tagen igår) Ska även starta igång trix skolan igen då de har varit efter frågningar ang det. Finns en flik på bloggen där de står trix skolan. Har än så länge bara lagt upp en video men ska som sagt starta upp de igen!

Snö

 
 
Ja nu har vi här ute i gbg också fått snö :) Vilket är jätte kul tkr jag! Elton har ju aldrig fått uppleva snö på riktigt förra året hade vi två dagar som var slask snö annars inte. OCh Elton älsakr de verkligen han springer som en tok rullar sig sätter ner hela huvudet går gärna där de är djupt och försöker fånga snö flingorna :) Amadeus tkr också de är kul fast de går lika bra om det inte är snö.
Jag tkr Elton ser stört skön ut på några av bilderna de syns verkligen att han gillar det. De blev en hel del bilder i dagens inlägg dock många suddiga men hoppas ni gillar dem.
Annars så har jag och Elton varit och tränat på mässan med andra i skolan inför MY Dog idag gick vi genom mkt men tränade även agility. De var ett par månader sedan vi tränade nu sist men Elton visste precis va han skulle göra och blev jätte glad när han fick se alla hinder :) 
Ska du på My Dog? Då kanske vi ses Elton kommer vara i skolans monter klappa hund men även om man vill testa på agility så finns Elton att låna om man vill testa.
Både jag och han tyckte de var jätte kul dock är vi väldigt trötta båda två så nu ska jag lägga mig och kolla på film. 
/Ha det!

Elton i sin jul tröja <3


RSS 2.0