Godis

Nu blir det lite godis bakning till vovvarna! :)


Kommentarer
Postat av: Johanna (joheck)

Torkar du blodpuddingen? I sånna fall; hur länge och på vilken temperatur? ;)

Svar: Jajamen det gör jag! Hundarna älskar det och jag älskar att det är så billigt :) Jag kör på 1 och en halv timme cirka bitarna är väldigt väldigt små och har även ugnen lite öppen. Jag gör de lite mjuka för att det ska gå fort att svälja för dem på träningen. Nu senast körde jag på 80 grader.
alwaysdogs.blogg.se

2013-04-03 @ 16:56:39
URL: http://jatteochdvarg.blogg.se/
Postat av: Johanna (joheck)

Det där med ugnen öppen missa jag då jag torka. För mig blev det inte så lyckat, därför jag fråga^^. Du har ingen bild på hur små bitarna är?

Svar: Jag kan ta en bild på en gång och skicka via pm på fb :D
alwaysdogs.blogg.se

2013-04-03 @ 21:20:01
URL: http://jatteochdvarg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0